2015-2016 Sonbahar-Kış Bayan Modası

06.01.2016
155
2015-2016 Sonbahar-Kış Bayan Modası

2016 Kış Modası

2016 kış modası trendleri arasındaki bayan giyim ve bayan ayakkabı modelleri oldukça çeşitlilik gösteriyor. Yeni sezon bayan giyim ve bayan ayakkabı modellerini merak edenler için 2016 kış modası ürünlerini hazırladık.

Modayı ve trend ürünleri takip eden pek çok kişi 2016 kış modası hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Oldukça merak edilen bu konu hakkında sizler için ipuçlarını toparladık. 2016 kış modası trendleri arasında oldukça farklı tasarımlara sahip ürünler yer alıyor. Bu dikkat çekici ürünlerin çoğu ünlü modacılar tarafından tasarlanmıştır. Bu farklı ayakkabı tasarımları 2016 yılında oldukça iddialı olacaklar. 2016 kış sezonu alışverişini yapmadan önce bu yazıyı okuyarak hangi model ayakkabı tercih etmeniz gerektiğini bileceksiniz. Özellikle 2016 kış modasında ne tür ayakkabı modellerin var olacağı büyük merak konusu. Pek çok kişi tarafından merak edilen 2016 kış modası ürünleri için işte ipuçları;

Punk

2016 giyim trendlerinin arasında bu yıl punk tarzı yer alıyor. 2016 kış modası tasarımlarında sıkça karşımıza çıkan zımba detaylı ve deri giyim, aksesuar ve ayakkabılar punk tarzının olmazsa olmazlarından.

Dantel Detay

Japon style modasının vazgeçilmezi dantel detay ve transparan giyim tüm dünyaya yayılmış durumda. Zerafet simgesi dantel detaylar 2016 kışında giyim, ayakkabı ve aksesuarlarda sıkça karşımıza çıkıyor.

Kürk Mont ve Kabanlar

Şık giyinmeyi seven kadınların gözdesi olan kürkler bu yıl yine trendler arasında. 2016 kış modasında kürkler mont, kaban, yeleklerde kendini gösteriyor.

Kapitone

Ceket, kaban gibi dış giyimlerde ve çantalarda kapitone bu yılın popüler moda trendlerinden.

Kadife

2016 kış modasında kadife tasarımlar göze çarpıyor. Yumuşak ve zarif duruşuyla kadife modeller birçok markanın koleksiyonlarında yerini almış.

Siyah – Beyaz Grafik Desenler

Siyah ve beyazın karşı konulmaz cazibesi 2016 kış modasında grafik desenlerde hayat buluyor. Siyah – beyazdan vazgeçemeyenler için birbirinden farklı grafik desenler çanta, ayakkabı ve giyimde yerini alıyor.

Maskülen Tarz

Maskülen tarz modası özellikle son yıllarda çok rağbet gören bir giyim tarzı haline geldi. Maskülen tarzdaki klasik ayakkabı ve kıyafetlerin modası hiçbir zaman geçmeyeceğe benziyor. Her çeşit renk ve modelini bulabileceğiniz maskülen giyim 2016 yılında da trendler arasında.

Taşlı Ürünler

Ürünlerdeki taş, işleme, nakış detayları hem zarif bir görünüm kazandırıyor hem de farklı bir tarz oluşturmaya yardımcı oluyor. 2016 kış modası için özellikle büyük taşlı ürünler trend olmuş durumda. Çeşitli renklerde, büyüklükte ve modelde bulabileceğiniz taşlı ürünler hem dikkat çekici bir tasarıma sahip oluyor hem de zarif ve ışıltılı bir görünüm katıyor. 2016 yılında büyük taşlı ürünler rağbet göreceğe benziyor.

Kadife Ayakkabı Modelleri

Kadife modası özellikle son zamanlarda oldukça rağbet gören bir malzeme haline gelmiştir. Geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi 2016 kış modasında da kadife ayakkabılar oldukça dikkat çekiyor. Birçok renk skalasına sahip olan kadife ayakkabı modelleri 2016 kış modası trendleri arasında bulunuyor. Kafide ayakkabı modelleri arasında topuklu ayakkabılar, botlar, çizmeler bulunuyor.

Tüylü Ayakkabılar

2016 koş modası trendleri arasında yer alan ve oldukça dikkat çeken tüylü ayakkabılar kış aylarında konforu da beraberin de getiriyor. Bu ayakkabı modelleri ayağı tamamen saran ürünler olarak tasarlanmıştır. Pek çok renk seçeneğiyle 2016 kış modasına damga vuran tüylü ayakkabılar bu kış tercih edilecek olan ürünlerin başında geliyor.

Diz Üstü Tayt Çizmeler

Herkesin bildiği gibi geçtiğimiz sezon içerisinde en çok rağbet gören ayakkabılar arasında diz üstü çizmeler bulunuyordu. 2016 kış modası trendleri arasında ise bu diz üstü çizme modellerinin bacağı tamamen saran, tayt gibi duran çeşitleri bulunmaktadır. Birçok renk seçeneği de bulunan bu tayt diz üstü çizmeler oldukça hoş bir görüntü ortaya çıkarıyor. 2016 kış modası trendleri için tayt çizmelerin deri malzeme yerine rugan gibi parlayan malzemelerden üretildiği biliniyor. Bu tayt çizmeler şık ve zarif görüntüleriyle pek çok kadın tarafından tercih edileceğe benziyor.

Ayrıca gladyatör model bağcıklı çizmeler de 2016’nın iddialı çizme modelleri arasında yerini alıyor.

Yılan Derisi ile Yapılan Ayakkabı Tasarımları

Geçtiğimiz sezonlarda bulunan yılan derili çanta modelleri trendinden sonra 2016 kış modasında yılan derisi ayakkabılar yerini alıyor. Özellikle çok renkli tasarımlara sahip olan bu yılan derisi ayakkabı modelleri pek çok kişi tarafından rağbet görüyor. Çeşitli renk ve modellere sahip olan yılan derisi ayakkabılar 2016 kış modasının trendleri arasında bulunuyor.

Metalik Renkli Ayakkabılar

Daha önceki yaz ve ilkbahar sezonlarında oldukça rağbet görmüş olan metalik renkli ayakkabılar 2016 kış modasında da yerini alıyor. Ürünlerdeki metalik rengin yanı sıra altın, dore renkleri de trendler arasında.

2016 Kış Modası Renkleri

Peki gelelim 2016 moda renklerine. Bu yıl gardropları hangi renkler süsleyecek? Şunu belirtelim ki 2015’in modası marsala rengi 2016 kışı koleksiyonlarında da yerini alıyor. Bu yılın en çok tercih edilen diğer moda renkleri ekru, kahverengi tonları, mavi ve tonları, kiremit rengi, yeşil, lacivert ve tabii ki de siyah. Siyah her zaman popüleritesini koruyan ve hiç bir zaman demode olmayan demirbaş bir renk. Moda renklerin tonajlarına ise pastel renkler hakim.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.