Beta HCG Değeri Kaç Olmalı ve Örnek Sonuçlar

Beta HCG Değeri Kaç Olmalı ve Örnek Sonuçlar

Beta HCG Değeri Kaç Olmalı ve Örnek Sonuçlar

Beta HCG Hormonu Nedir?

Beta HCG hormonu gebeliğin var olup olmadığını belirten hormondur. HCG testi, plasentadaki trofoblastik hücrelerden salgılanmakta olan bir hormon aracılığıyla uygulanmaktadır. Beta HCG hormonu progesteron hormonunun devamlı olarak üretilmesini sağlayan bir hormondur. Progesteron hormonu ise hamilelik boyunca düşük yapmayı engelleyen bir hormondur.

 

Beta HCG Hormonu Ne İşe Yarar?

Hamilelik tayininde Beta HCG hormonu kullanılır. Bu hormon önce kanda sonra ise idrarda yükseliş göstermektedir. Döllenmeden sonraki 6. ya da 8. günden itibaren Beta HCG hormonu kanda yükselir. Hamilelik oluştuğunda ise Beta HCG hormon değerleri iki katına çıkar. Hamileliğin devam eden aylarında ise Beta HCG hormonundaki değer hızını keserek yavaşlamaya başlar. Gebeliğin normal olarak seyrettiği bir hamilelikte Beta HCG hormonunun değeri içinde bulunulan hamilelik haftasını tayin etmede de görevlidir. Bu hormon testi kısa sürede sonuç veren güvenilir bir testtir.

 

Beta HCG Hormonunun Değerleri Kaç Olmalıdır?

Beta HCG hormonun değeri, hamilelik durumu olmayan bir kadında 0-10 mlU/ml değerindedir. Spermin yumurtayı döllemesiyle birlikte hamilelik oluşur ve Beta HCG hormonundaki değerler artış gösterir. Yapılan kan testindeki sonuçlara göre Beta HCG hormon değeri dikkate alınarak kişide hamilelik olup olmadığı tayin edilir. Beta HCG hormonu döllenmeden sonraki 6. günden sonra yükseliş gösterir. İlk olarak kanda yükseliş gösteren Beta HCG hormonu, birkaç gün sonra idrarda da yükselişe geçer ve bu süreden sonra idrar tahliliyle de gebelik tayini yapılabilir.

Hamilelik dönemindeyken Beta HCG hormonu her iki günde bir artış gösterir. Bu artış, bir önceki Beta HCG hormon değerinin tam iki katı olacak şekildedir. Eğer yapılan kan tahlili sonucu hamile kadındaki Beta HCG hormon değeri iki kat artış göstermiyorsa bir problem olduğu anlamına gelir. Hamilelik döneminin son aylarına doğru Beta HCG hormonunun yükselişi yavaşlar ve bir süre sonra sabit bir değerde kalır. Beta HCG hormonu özellikle dış gebelik durumunun tespit edilmesinde oldukça büyük bir öneme sahiptir. Çünkü dış gebelik durumunda Beta HCG hormonu her iki günde bir iki kat artış gösteremez. Bu artış anormalliği kişide dış gebelik durumunun olabileceği ihtimalini beraberinde getirir. Bu da erkenden önlem almak için oldukça önemli bir konudur. Bunun yanı sıra kişinin Beta HCG hormonundaki değer her iki günde bir iki katına çıkacak şekilde artış gösterirken ultrason görüntülerinde kese gözlemlenmeyebilir. Bu durumda da kişide dış gebelik olabileceği söz konusudur. Eğer Beta HCG hormon değerleri normal olarak görünüyor, ultrason görüntülerinde kese de görünüyor ancak kesenin içerisinde embriyonun varlığı belirlenemiyorsa bu durumda kişide boş gebelik durumu söz konusu olabilmektedir. Bu tip problemlerin önceden tayin edilmesi ve erken tedavi uygulanması için Beta HCG hormonu ile birlikte ultrason görüntülerinin de önemi büyüktür.

Hamilelik dönemi içerisindeki kişinin son adet tarihi (SAT) göz önünde bulundurularak hesaplanan gebelik haftaları ve bu haftalara göre Bhcg değerleri aşağıdadır;

 

Gebelik Haftası Beta HCG Değerleri
3. hafta 10 – 50
4. hafta 5 – 425
5. hafta 20 – 7300
6. hafta 1,080 – 56,000
7. – 12. hafta 7,650 – 290,000
13. – 16. hafta 13,300 – 250,000
17. – 24. hafta 4,000 – 165,000
25. – 40. hafta 3,640 – 117,000

Hamilelik dönemi sırasında Beta HCG hormonun değerlendirilmesi için en düşük ve en yüksek değerler baz alınarak ortalama bir değer oluşturulur. Bu ortalama değerin de hamilelik dönemindeki önemi büyüktür.

Gebelik durumunun oluştuğu yumurtlamadan sonraki ilk 20 gün içinde ortaya çıkan Beta HCG Değerleri;

Yumurtlamadan Sonra HCG Değerleri
Gün En Düşük Beta HCG En Yüksek Beta HCG Ortalama Beta HCG
12. gün 17 119 48
13. gün 17 147 59
14. gün 33 223 95
15. gün 17 429 132
16. gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18. gün 135 1690 464
19. gün 324 4310 1061
20. gün 185 3279 1287
21. gün 506 4660 2034
22. gün 540 10.000 2637

Son adet tarihinize göre kaç haftalık hamile olduğunuzu öğrenmek için aşağıdaki gebelik hesaplama butonuna tıklayarak gebelik hesaplaması yapabilirsiniz.

Gebelik Hesaplama

 

Benzer Konular
1785 Yorum
  1. Melek 23 Mayıs 2017

    Reglimin 4. Günü biyo hormon testinde beta hcg seviyem 3.21 sizce hamile miyim?

  2. Dilara 23 Mayıs 2017

    Hepinize merhaba sorum şu; bugun bta hcg test yaptırdım sonuçta 3.43 cıktı bu ne demek pozitif mi negatif mi ? Birde şu var adet olmama ragmen 1 bucuk hafta kadar snra tekrar adetmişim gibi kahverengi bi akıntım geldi sizce hamile miyim doktor net bişey sylemedi bi 2 gun sonra tekrar gel bida yapalım testi dedi sizce nedir ?

  3. miray 22 Mayıs 2017

    kızlar korunmasız ilişkiden bir buçuk gün sonra sağlıksal nedenlerle doktora gittim. ne olur ne olmaz diye beta hcg baktı bugün sonucu aldım. 0,100 çıktı. ama tam yumurtlama gününde korunmamışız doktora bugün gittim sonucu görünce gebelik yok dedi. idrar yolu enfeksiyonun var dedi antibiyotik yazdı. o an aklıma gelmedi ama hesaplayınca kanı verdiğim gün yumurtlama günümden ve ilişki yaşanan günden bir gün sonrası alttan muayenede doktor yumurtan çatlamış demişti. aklım çok karıştı yeniden yaptırayım di mi birkaç gün sonra.

  4. Meryem 22 Mayıs 2017

    Merhaba ben bugün test yaptırdım kan değeri 0.33 çıktı sizce hamilemiyim rahmimde sıvı toplanması da var bana bilgi verirmisiniz

  5. Çiğdem 22 Mayıs 2017

    Mrhb hocam bugün test yaptım sonuc 7.28 hamilemiyim adetime 3gün var şimdiden teşekkür ederim

  6. Özge 21 Mayıs 2017

    Merhaba adetim 5 gun geçti dün kan tahlili yaptırdım beta hcg 334.5 doktorum hamilelik belirtisi dedi kasiklarim da midemde yanma var uykum sizce hamile miyim

  7. Suzan 19 Mayıs 2017

    Meraba 11 gün önce transferim gerçekleşti kan tahlili yaptim 2.0 çıktı sizce gebelik varmıdır lutgen yardimci olurmusunuz

  8. Serap 19 Mayıs 2017

    Merhaba hocam hamilelikte kan testi yaptirdim 195 2gün sonra 266 çıktı sizce normal mi? Bos gebelik falan mi ?

  9. Gulden 16 Mayıs 2017

    Bugün test yaptırdım 2913 çıktı degerimnedir acaba

  10. Nazife 15 Mayıs 2017

    Merhaba benim son adet tarihim 5 nisan cuma günü tahlil yaptırdım beta hcg 4617 çıktı sizce kaç haftalık gebeyim bebeğim ultrasonda görülürmü ne zaman doktor kontrolüne gitmeliyim yardımcı olurmusunuz

  11. Gül 12 Mayıs 2017

    Merhaba ben en son 10 Nisanda adet gördüm ve idrar testi yaptim hamileyim ama kan testinde düsük cikior 217 cikti sizce sonuc nedir ?

  12. Filiz 11 Mayıs 2017

    Merhaba adetim yedi gün geçti doktora gittim ultrasonda gozukmedi kanda 340 cikti sizce dış gebelikmi normalmi?

  13. selmine 10 Mayıs 2017

    merhaba hcg degerim 5142 çıktı doktor hamile dedi acaba kaç haftadır\n

  14. NurSer 09 Mayıs 2017

    Dün test yaptırdım 0.6çıktı doktor hamilesin dedi ama daha önceki düşük yaptığım hamileliğimde 72.19 çıkmıştı şimdi değerim az geldi sizce hamilemiyim

  15. Merve 09 Mayıs 2017

    Merhaba ben 5 hafta 3 günlük hamileyim değerim 4320 çok fazla değil mi ?

  16. cemile 09 Mayıs 2017

    tüp bebek yaptırdım. bugün kan verdim. dr beta hcg değerimin 4.6 çıktığını söyledi.\naslında olumsuz olduğunu ama 2 gün sonra tekrar kan tahlili yapılmasında fayda olduğunu söyledi. bu sonuç çok mu kötü. kesinlikle hamile değil miyim.

  17. nur 09 Mayıs 2017

    İyi günler tüp bebek tedavisi gördüm 3. denemem bu seferki. 15.ci gün kan testi yaptım değer 816 çıktı 1 hafta sonra kontrolum var benim korkum bu değer düşme ihtimali varmı acaba veya artık hamileyim diyebilirmiyim teşekkürler

  18. esr 08 Mayıs 2017

    Benim son adetim 19 mart 24 nisanda kan verdim betahcg sonucu 2259 yaziyo doktor hamilsin dedi hastaneye gittim bebek gorunmedi

  19. Dilek 07 Mayıs 2017

    Mrb gebelik testi yaptırdım 25,92 çıktı ne kadarlık hamileyim acaba yardımcı olurmusunuz

  20. Elif 05 Mayıs 2017

    Iliskiden 2 gun sonra 0.19 cikti gebelik ihtimali varmidir varsa test yaptirayim 1 hahta sonra

  21. Ipek 03 Mayıs 2017

    22 nisanda hcg testi uaptim 0,543 cikti ne demek

  22. serpil 02 Mayıs 2017

    mrb benim beta sonucum 0.384 cikti hamilemiyim

  23. Nazlı akış 01 Mayıs 2017

    Merhaba ben cuma günü yani 3 gün önce hastanede kan testi yaptırdım sonuç 17.50 çıktı 0-10 referans aralığında doktorum hamilesin sesi 2 gün sonra tekrar gel kan testi için sesi dün gittim 74.12 çıktı kaç haftalık hamileyim birde en son adet tarihim 5 mart\n

  24. Betül 01 Mayıs 2017

    Merhaba\nBenim adet dönemim 8 gun gecti idrar testi olumlu cikti. Ama bugün kan testi yaptım Beta hCG sonuçu 1.2 çıktı hamilemiyim veya kan testini erken mi yaptim ??

  25. Meryem 30 Nisan 2017

    Hocam 28 mart son adetim.27 nisan hcg 144 cikti 29 nisan 607.3 cikti.gebelik varmi.kac hafta yada artislar iyimi.tesekkur ederim.

  26. Asu 30 Nisan 2017

    Benim beta hcg 11.1 çıktı hamilemiyim

  27. Bebek 29 Nisan 2017

    Beta Bçg 84,27 referans değeri 0-4,9 pozitif anlamına mi geliyor bu sonuç

  28. ebru 29 Nisan 2017

    Hocam ben kan tahlili yaptım 13.22 çıktı acaba gebemiyim

  29. Berna 28 Nisan 2017

    Kan testi yaptırdım bugün HCG 23.61 çıktı hamilemiyim

  30. Saliha 28 Nisan 2017

    Merhaba benimde adet günüm 5 gün geçti bugün kan tahlili yaptırdım HCG değerim 0.90 san çıktı sizce gebelik varmidir

  31. Asiye 21 Nisan 2017

    Merhaba bn bugün kan testi yaptirtim ve hCG degeri 246.9 çıktı hamilemiyim

  32. Ayşe 21 Nisan 2017

    Meraba benim tıransferin 11ci günü tes yaptırdım 1,20 cıktı sizce varmı

  33. Vildan 21 Nisan 2017

    mrb az önce kan testi sonuçlarımı aldım :( yine sonuç hüsran 0,01 hcg . normal referans aralığı 0,50-10 ise benim 0,01 olası ne anlam taşıyor :( :(

  34. Cagla 20 Nisan 2017

    Adetime dört gün var ama bugün test yaptım 0.02 çıktı. Erken mi yaptım sizce?

  35. Ezgi 20 Nisan 2017

    Sonuc0.187hamilelik varmi

  36. pinar 19 Nisan 2017

    Iyi günler ben test yaptım 5.57cikti iki gün sonra tekrar yaptım 5.3cikti içim rahat etmedi ve aynı gün başka hastanede tekrar kan verdim 7.13cikti ve kafam çok karıştı bu ne oluyo bilen biri varsa lutfen yardimci olurmusunuz

  37. Tuba 16 Nisan 2017

    28 subat en son adet tarihim beta hcg sonuc ise 18.92 hamilemiyimdir

  38. Merve 11 Nisan 2017

    Merhaba. Adetime 8 gün varken kan testi yaptım hcg 27,5 cıktı. İnş düzenli bir şekilde artar bu durumda Sizce tahmini kaç haftalık oluyor.

  39. Ayfer 11 Nisan 2017

    Dun kan testı yaptırdım dktr yoktu bıçugun sonucu gosteremdm.cıktı aldım kagıtta sonuc kısmında 72.20yazıyo bide negatif 0-5mlU/ml ver pozitif 6-20000 yazıyor ne demek oluyor bunlar

  40. İrem 11 Nisan 2017

    Beta hcg değeri 146.3 gebelik varmi

  41. tugba 08 Nisan 2017

    Gebeliği in 5.5 haftasında beta değerleri 13750 çok yüksek olması neyin göstergesidir??

  42. Seda 06 Nisan 2017

    Benim üç gün önce hcg değerim 3.47 idi bugün test yaptım 0.492 çıktı hamilemiyim acil cvp

  43. Hira 05 Nisan 2017

    İyi günler doktora gittim HCG testi yaptım 83.19 çıktı doktor yeni hamilelik dedi acaba kaç günlük ögrenebilirmiyim şimdiden teşekkürler

  44. Yasmin 04 Nisan 2017

    Ben 5 haftalik hamileymisim beta hcg ilk baktiklarin da 774 cikmisti bir hafta sonra tekrar bakildi 13.5 cikti bu ne demek oluyo kan tahliline netten kendim baktim orada da 8248 cikmis kafam karisti lutfen bi cevap yazarmisiniz

  45. Nur Avcı 03 Nisan 2017

    Merhaba, regl tarihim iki hafta gecikti , kan testi sonucum 195 çıktı . Sizce hamile miyim?

  46. Hatice 02 Nisan 2017

    Merhaba hocam ben 30 martta adetim gelecekti gelmedi bende kan testi yaptırdım sonuçta 0,16 çıktı sizce artar mi

  47. Gulsen 31 Mart 2017

    Kan testi yaptirdim sonucu 180,98 cikti acaba ne kadarlik hamileyim ve adet gunum 6 gun gecti

  48. Eda 31 Mart 2017

    Merhaba, yumurta takibi ile bebek sahibi olmayı arzu ediyoruz. Ovulasyon günümden 10 gün sonra hcg testi yaptırdım. Sonuç 0.32 referans aralığı 0/5.0 pozitif olasılığı var mıdır acaba?\n

  49. Şerife Avcı 30 Mart 2017

    Meraba benim regli 20 gün geçti test yaptırdım sonuçlarım Beta-hCG sonuç 1.13 mlU/ml referans ağırlığı 0-5.0 çıktı acaba hamile olabilirmiyim.

  50. Gülistan 29 Mart 2017

    Merhaba hocam ben beta hcg testi yaptım 35,11 çıktı sizce gebe miyim ama 14 önce yatırdım ve iki öç gündür adet sancılarım var sizce ne olabilir bide ilişkiye giremiyorum yanma başlıyor ne yapmalıyım

  51. Yasemin 29 Mart 2017

    Merhaba hocam ben beta hcg testi yaptım 35,11 çıktı sizce gebe miyim 12gün önce yatırdım ve iki öç gündür adet sancılarım var sizce ne olabilir bide ilişkiye giremiyorum yanma başlıyor ne yapmalıyım

  52. ceydaa 25 Mart 2017

    beta:11,33\nprolaktin :42.43\nlh:5,80\nfsh:2,97\ntotal testesteron :0,68 bu sonuclarıma göre hamile miyim ?

  53. Aynur 24 Mart 2017

    Benm kan testimde bhcg 831.82 cikti hamilemitim acaba adetim 2 gun gectik idrar testinde pozitif cikti cvp verirseniz sevinirim

  54. Gulsah 23 Mart 2017

    Hocam ben adetten 14 gun sonra hcg 2.13 \nCikti sizce bu deger artar mi tekrar test yaptirayim mi?

  55. Emine çiftçi 22 Mart 2017

    0.100 cikti beta hcg sonucum 6. Gunum hastaligimin gecikmesi hamilemiyim? tsk ederim ..

  56. Rize 22 Mart 2017

    Beta hcg sonucu 5 çıktı ne demk

  57. Hanife 22 Mart 2017

    Bthgc hormonum ilk 500 cıktı ikincisinde980 cıktı kac haftalık hamileyimacaba

  58. Arzu 21 Mart 2017

    812.04 sonucunun anlamı nedir acaba

  59. Hulya 18 Mart 2017

    Slm sonucum 0 .100 çıktı hamilelik varmı ne anlamı bu sonucun. .tesekkur ederim

  60. GÜLŞEN PEKYÜREK 17 Mart 2017

    Merhabalar benim btgcg 1045.00 cikti kac haftalik hamileyim sizce acil cvp

  61. ecmel 17 Mart 2017

    beta hcg değeri 10.2 çıktı hamile miyim acaba

  62. Gul 16 Mart 2017

    Beta hcg değerin 2498 ve 3 kere test yaptm 3u pozitif çıktı. Ama ulturasonda kese ve bebek gornmedi. Kac haftalk hamileym. Ve ya hamilemiym?

  63. Gamzelimm 16 Mart 2017

    Sonucu aldim beta hcg 472 cikti adet gecikmesinde ikinci gün Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

  64. Gamzelimm 16 Mart 2017

    Gecen ay kimyaal gebelik gecirdigimi düşünüyorum gecikmenin 3. Günü. Bu ay gecikmenin 1. Günü test yaptirdim sonucu bugun alacagim kaç olmasi gebelige isarettir sonucu alinca tekrar yazacagim bu kadar erken test yapip olumlu cevap alan var mi

  65. Ayşegül 15 Mart 2017

    ben evde test yaptım pozitif çıktı bhcg 2.0 hamilemiyim \n

  66. Büşra 15 Mart 2017

    Hcg 4.6 referans değeri 0-5.3 hamileyim cvp bekliyorum lütfen

  67. Şule 15 Mart 2017

    Meraba benim buqun transferimin 7.günu hcg bakıldı 5.5 çıktı sizce gebemiyim

  68. mhtap 15 Mart 2017

    meraba ben 5yıldır evliyim bebek istiyorum artık adetim gecikmeli benim ama bende bir haftadır gogus agrisi mide bulantısı var hastaneye gittim beta hcg yaptirdum0 .27 çıktı doktor belirgin birşey yok dedi bir hafta sonra yine gittim 0.212 çıktı yine belli değil bilgsi olan varmı hamilemuyim

  69. Hatice 14 Mart 2017

    Kan degerim 1076.74 çıktı kaç haftalık sizce

  70. Burcu 13 Mart 2017

    Merhaba bugün beta-hag testi yaptırdım sonucu 50000.00 çıktı acaba kaç haftalık hamileyim?

  71. ayşem 13 Mart 2017

    benim 1026 çıktı hamile olma ihtimalim kaç.?

  72. Zeliş 12 Mart 2017

    Merhaba benim ilk kan testım beta hcg 37.65 çıkmıştı iki gğn sonra 94.75 çıktı deger artışı nasıl acaba kesin bi hamilelik var mıdır ?

  73. Zeynep 12 Mart 2017

    Beta hcg 0.71 acaba hamilemiyim

  74. zeliha 11 Mart 2017

    Hocam beta hcg 1.20 cikti transferden 11 gun sonra baktirdim dr 2 gun sonra tekrar bakalim dedi sizce hamile olma ihtimalim varmi

  75. Ece 11 Mart 2017

    Benimde 11 gün adetim gecikti ve kan tahlilim 1.20 çıktı acaba hamilelik var mıdır ?

  76. Nagihan 11 Mart 2017

    Ben dun beta hcg yaptırdım 248cikti buna göre hamile miyim

  77. leyla 08 Mart 2017

    beta hcg sonucumda eclıa diye bişey yazıyor ne olup oladığını çözemedim bana yardımcı olurmusunuz acaba

  78. Gözde 08 Mart 2017

    Merhaba\nBenim beta hcg 319.70 cıktı ne kadalik hamileyim acaba

  79. Duygu 08 Mart 2017

    Mrblar beta hcg 16.06 cikti adetim 3 gun gecikti. Durum nedir? Tskrler.

  80. Gülşen urug 07 Mart 2017

    Hcg değeri 2.86 çıktı acaba hamilemiyim

  81. Nurgül 06 Mart 2017

    İyi akşamlar beta sonucu 12232 çıktı ikiz olma şansı varmı

  82. Ayşegül 02 Mart 2017

    B hcg yaptırdım 945 cıktı ama sin adet tarihime gore 6 haftalik olması lazım geç döllenme olmuş olabilirmi ayrıca ultrasonda kese gözükmedi\n

  83. emine 01 Mart 2017

    Mrb. Ucgunluk adet gecikmesinde yaptgm beta hcg 7469cikti. Bes haftalik dediler deger yuksek deilmi cogul gebelik olabilir mi sozce

  84. Siraç 01 Mart 2017

    Beta hgc adeti 1 gun geçti 0.6 yuksrlirmi peki

  85. mehtap 28 Şubat 2017

    arkadslar bn hamileilk için kan tahlili yaptım 3 senelik evlyim sonucum beta hcg 190076 cıktı yanı ben kac haftalık hamıleyım :(

  86. Banu 28 Şubat 2017

    Kan testi sonucum 0.4300 cikti gebelik var mi yoksa baslangici olabilirmi

  87. Derin 28 Şubat 2017

    Bu ay hic hasta olmadim ve hastaneye gittim hCG test sonucum 0.3 cikti 1 haftadirda kasik agrisi cekiyorum baska bir hastaneye gittigimdede doktor bebek yerlestigi icin oyle agrilar olur dedi sizce hamilemiyim suphelerimde var ama tam emin olamiyorum lutfen yorumlarinizi bekliyorum...

  88. nur 27 Şubat 2017

    Yerlesme kanamasımı adetmi supeliyim kan testi yaptırdım 0.06 çıktı yerlesme kanaması döneminde kan testi doğru sonuç verirmi ? Hamile olma ihtimalim varmı ?

  89. İpek 22 Şubat 2017

    Merhabalar adetim 8 gün gecikti ve dün yaptırdığım kan testinde 55.33 çıktı beta hcg doktor kesin bişey soylemedi sizce nedir ?

  90. Rukiye 21 Şubat 2017

    Hocam iyi akşamlar. Benim 21 önce transferim gerceklesti. Fakat dün yaptirdigim b hcg hormonum 84\n\n12. Gün_48\n16_67\n19_81\n20_84 doktorum ilaclari kesmem gerektigini ve düsmesini beklememi söyledi. Ayrica muayene oldum ve dıs gebelik gecirmemisim. Tekrar yükselebilme ihtimali var mi ya da farkli bir müdahale yaptirmam gerekiyor mu? Bu durumda ne yapmaliyim? \nTeşekkür ederim.

  91. yasmin 17 Şubat 2017

    benim adetime üç gün var beta hcg testim 15,53 çıktı sizce hamilemiyim

  92. Ela 15 Şubat 2017

    Merhaba benim adetimden 5 gün geçti testyaptım pozitif çıktı kan testi yaptım beta hcg 19 0-5mlu/mlyardımcı olurmusunuz

  93. hulya 14 Şubat 2017

    Merhaba ben 28 ocakta adet oldum 4 şubatta adetim bitti adetime 14 gün var bugün kan testi yaptırdım gebelik yok dedilr ama migdem bulanıyor kasiklarimda ağrıyor acaba bir daha nezaman yaptirirsam gebelik anlasilr

  94. Mehtap 13 Şubat 2017

    Merhaba ben kan testi yaptırdım sonucum 16 çıktı acaba hamileyim ?

  95. sebeb 12 Şubat 2017

    5 hafta 3 günlük hamileyim beta 15.000 cıktı kese var bebk yok sizce narmalmi\n

  96. Aysenur 08 Şubat 2017

    Merhaba benim beta hcg 2147.2 çıktı tam olarak kac haftalik oluyor?

  97. Asude 06 Şubat 2017

    merhaba adete 5 gun kala hcg degerim 0.100 ml cikti adet ilk gunu Ikinci TESTIM 0.5 ml ilkini ozelde digerinide saglik ocaginda yaptirdim . Gecen haftadan beri bel agrisi cok oldu adet olacak gibi iki gundwn beri agrilarim durdu hafif kasigimda agri oluyo bugun adet olmam gerekiyordu gecti sizce gebelik varmidir ...

  98. Emel 05 Şubat 2017

    Yumurtlama döneminde eşimle birlikte oldum adet günümden 5 gün geçti kan tahlili yaptırdım ama 0.5 yani negatif çıktı bi yanlışlık olabilir mı geç döllenme gibi

  99. Asya 05 Şubat 2017

    beta hcg 334 çıktı hocam kaç haftalık hamileyim?

  100. Ece 04 Şubat 2017

    En son adetim 6 ocakta oldu adetim 2 gün geçti evde gebelik testi yaprim silik çıktı kan testi yaptırdım beta hcg 49.4 çıktı acaba hamilemiyim

Yorum Yazın