2015 Kış Kombinleri

05.02.2015
140
2015 Kış Kombinleri

Soğuk Havalar İçin Kombin Önerileri

Soğuk havalarda şık olmak isterken aynı zamanda da soğuktan korunmak için kat kat giyinmek zorundayız. Bu nedenle giysi seçimi konusunda çok büyük kararsızlıklarla karşı karşıya kalabiliyoruz. Vücudumuzu olumsuz etkileyen soğuk havadan korunmaya çalışırken aynı zamanda şık görünebilmek için çeşitli püf noktalarına dikkat etmeli ve kışın yaratılabilecek en güzel kombinleri oluşturmak zorundayız. Sizler için soğuk havalarda oluşturabileceğiniz kombinler konusunda bazı ipuçları hazırladık.

Kışa Uygun Zarif Bir Kombin Oluşturalım

Kış ayı kesinlikle şık olmanıza engel olabilecek bir dönem değildir. Kışında oldukça şık ve zarif olabilmeniz mümkün. Bunun için sizi sıcak tutacağına inandığınız kışlık kumaşlar kullanılarak tasarlanmış bir kalem etek ile yün bir kazağı birbiri ile kombinleyebilir, üzerine mont seçimi için ise, uyumlu tonlarda seçilmiş bir angora pardesu ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Altına ise sezonun modası olan uzun çizme modelleri ve deri eldivenler çok yakışacaktır.

Kışa Uygun Stil Sahibi Bir Kombin Oluşturalım

Kışın hem soğuktan korunmak hem de stil sahibi bir görünüm elde etmek istiyorsanız, öncelikle bu senenin modası olan 2015 uzun yelek modellerini tercih edebilirsiniz, stilinizin öne çıkmasını istiyorsanız kenarları kürklü uzun yelek modellerinden bir tane satın alabilirsiniz. Aynı zamanda kalın ve kışa uygun bir taytın üzerine kaşmir veya yün bir kazak giyerek de aynı etkileri yaratabilirsiniz. Bu ikinci kombinimiz daha sportif bir hava yaratacaktır.

Diğer yandan ellerinizi sıcak tutabilmek için ise, tüylü eldivenleri kullanabilirsiniz, soğukta ellerinizde tutmayacağınız omuzdan askılı çantalar yaza daha uygun olacaktır.

Kışa Uygun Sportif ve Sıcak Bir Kombin Oluşturalım

Kışın spor görünmek istiyorsanız ilk olarak mont seçimiyle işe başlayabilirsiniz, kışın sportif bir görünüm katacak şişme mont modelleri arasından kendinize yakışacağını düşündüğünüz bir model ile işe başlayalım. Kazak seçiminde ise daha renkli olan yün kazaklara yönelirken, dar skinny jeans tarzı kot pantolonları tercih edebilirsiniz. Özellikle işe gidilmeyen günlerde çok sportif bir görünüm elde edebilirsiniz.

Bu yılın modası olan renkli bereler ve trend bir sırt çantası ile kombininizi tamamlayarak çok şık bir görünüm elde etmeniz mümkün.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.